Categories
beleggen crypto technologie

Kort nieuws: MG Siegler verliest Instagram-account, wat zijn RWA’s en zelfs in China kun je te ver gaan tegen personeel

Om volslagen onduidelijke redenen je account verliezen op Instagram en Facebook. Het overkwam niet zomaar iemand, maar voormalig journalist en huidig venture capitalist bij Google Ventures MG Siegler. Alleen doordat hij veel mensen kent op het ‘hoogste niveau’ bij Meta, kreeg hij zijn accounts terug. Maar wat als je niet het mobiele nummer hebt van Mark Zuckerberg?

De opkomst van RWA’s

RWA staat voor Real World Asset. Waar veel aandacht werd besteed aan virtuele producten en diensten in de Metaverse, is er nu juist grote belangstelling voor het ‘tokenizen‘, het vermunten, van waardevolle elementen uit de echte wereld.

Ook in China kun je te ver gaan met personeel

De PR-manager van één van China’s grootste techbedrijven ging er prat op zo hard te werken, dat ze niet wist in welke klas haar jongste zoon zat en de verjaardag vergat van haar oudste zoon. Het leidde tot haar ontslag.

Laten we de Chinese norm van 996 (werkdagen van 9 tot 21 uur, zes dagen per week) niet overnemen. Dus luidt vandaag mijn oproep: meld je aan voor het webinar van Tracer, Justice For Joost en heb vooral een hele fijne Moederdag!

By Michiel

I try to develop solutions that are good for the bottom-line, the community and the planet at Blue City Solutions and Tracer.